2019. június 14. – MindCraft Matematika és angol nyelv tábor -2019. augusztus 24-28. – Csehétfalva

MindCraft

Matematika és angol nyelv tábor

 

2019. augusztus 24-28 között zajlott a MindCraft matematika és angol nyelv tábor Csehétfalván, amelyet a hatodik osztályosok számára Szabó Tünde és Péterfy Ágnes szaktanárok szerveztek és bonyolítottak le.

Fő céljuk az volt, hogy összkapcsolják a könnyedséget, a vídámságot a tanulással, ismétléssel. Ezért programjaikat, foglalkozásaikat játékokba ültetve valósították meg. A visszajelzések azt sugallják, hogy remekül sikerült, íme néhány közülük:

 

“Összességében nagyon jól telt a tábor, szórakoztató és érdekes foglalkozásokon vetünk részt.”

 

“Szerintem a tábor nagyon jó volt. Én fontosnak tartottam minden ismétlést és számomra nagy öröm, hogy eljöhettem. A matek foglalkozások nagyon tetszettek, és remélem, mások is megtudták, milyen szép a matematika. Nagyon élveztem az angol tevékenységeket is. Köszönöm, a lehetőséget és a csodálatos élményt.”

 

“Jó volt. Ha lesz ilyen, jövőben is jövök.”

 

“A tábor nagyon jól volt megszervezve. Sokat gyakoroltunk, jó játékok voltak.”

 

“A tábort hasznosnak találtam, mert átismételtem a tavalyi mateket és tanultam új angol szavakat. Jók voltak a játékok. Nagyon tetszett a kincskeresés és a matek társasjáték. Örülök, hogy eljöhettem.”

 

Közönjük a Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatalának és a Castellum Egyesületnek az anyagi támogatást, mely lehetővé tette a tábor létrejöttét.