Despre noi

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „BETHLEN GÁBOR”

ODORHEIU-SECUIESC

Școala Gimnazială „Bethlen Gábor” este situată în Cartierul Beclean din Municipiul Odorheiu-Secuiesc. Unitatea de învățământ și-a început activitatea la 1 septembrie 1978. Școala cuprinde clase de ciclul primar și gimnazial.

 

Clădirea principală a școlii noastre a fost reabilitată recent în totalitate. Sălile de clasă sunt atractive, bine încălzite, echipate cu mobilier ergonomic, videoproiector sau tablă interactivă. Dintre cele două terenuri de sport unul este dotat cu gazon artificial și cu plasă protectoare. Sala de sport și biblioteca vor fi reabilitate și modernizate în cursul anului viitor.

Laboratorul de fizică-chimie și laboratorul de informatică sunt dotate cu echipamente didactice moderne (laptop-uri, imprimante, tablă interactivă).

 

Activitățile didactice sunt concepute pentru promovarea vieții sănătoase și a mentalității „verzi” a elevilor noștri, punând accent de asemenea la învățarea limbilor străine, a limbii materne , a culturii tradiționale și aptitudinilor practice la elevi.

Pentru rezultatele foarte bune obținute la concursurile școlare, ministrul educației din România a oferit Diploma de excelență școlii noastre.

Școala Gimnazială „Bethlen Gábor” face parte di Academia Școlilor Central-Europene (Academy of Central Europena Schools). Școala noastră parteneră este „Zimándy Ignác Általános Iskola” din Törökbálint, Ungaria.

Viziunea școlii

Ne străduim să oferim societăţii absolvenţi pregătiţi, activi şi eficienţi, care se vor integra cu succes în comunitate. De aceea credem că este primordială formarea la elevi a spiritului de iniţiativă, a creativităţii, a capacităţii de exprimare, a unui mod de viaţă sănătos.

De asemenea dorim, ca elevii școlii noastre să înțeleagă, că scopul vieții lor trebuie să fie un mod de viață activ, în cadrul familei lor.

Fericirea, succesul și pâmântul natal reprezintă valori principale în educarea elevilor noștri.

Életképeinkből
Kiemelkedő eredmények